مرکز فرهنگی هنری شماره 5 اندیمشک یک نوبته

این مرکز از سال 1394 فعالیت خود را در یک بنای نو ساز آغاز کرده و تا این لحظه فعالیت خود را در این مکان با کارگاه های فرهنگی ، هنری و ادبی ادامه داده است.

در حال حاضر این مجموعه با مساحت 875 متر مربع  دارای :

یک سالن نمایش ، یک سالن مطالعه ، دو اتاق مخصوص برگزاری کلاس های هنری و ادبی، 1 خانه سرایداری ، 2 سرویس بهداشتی، 2 انبار   و با 3892 جلد کتاب و با مجموع 468 عضو دختر و پسر  می باشد.

خدمات مرکز : کارگاه های فرهنگی  ، هنری  و ادبی  ویژه اعضا حقیقی و مجازی با گروه سنی 6 تا 17 سال 

پرسنل مرکز شامل : مربی مسئول فرهنگی ، یک نیروی خدمات، یک مربی ادبی و یک مربی هنری

خدمات فراگیر : ندارد.

روز و ساعت فعالیت : مرکز یک شیفت همه روزه بجز روزهای تعطیل صبح ها از ساعت 7:30  الی 13:30

روزهای فرد اعضا دختر و روزهای زوج اعضا پسر

شرایط عضویت در مرکز : داشتن حداقل سن 6 سال تمام تا 17 سال  و پرداخت شهریه 12 هزار تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

 

نشانی : اندیمشک – کوی فرهنگیان – جنب پارک دولت  .  روبروی ریل راه آهن .

تلفن :  42691430 – 061

مسئول مرکز : خانم فهیمه کمال فر

 

اخبار مرکز:

 

  • 1400/03/02 - 10:42
  • تعداد بازدید: 5674
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری سیزدهمین نشست انجمن نویسندگان نوجوان صبا مراکز کانون اهواز

سیزدهمین نشست انجمن نویسندگان نوجوان صبا مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کلان‌شهر اهواز مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، سیزدهمین نشست مجازی انجمن نویسندگان نوجوان صبا با موضوع نقد و بررسی آثار داستانی نوجوانان،با حضور سمیرا قیومی نویسنده، منتقد ادبی و پژوهشگر، مدیر کل کانون استان خوزستان، معاونت فرهنگی، کارشناسان  و مربیان واحد آفرینش‌های ادبی کانون استان و  اعضای مراکز کانون شهرستان اهواز، در صفحه مجازی این انجمن تشکیل شد.

سمیرا قیومی نویسنده، منتقد ادبی و پژوهشگر،در این نشست گفت: در اکثر داستان‌ها طرح کلی را می توان در یک جمله خلاصه کرد.این جمله می‌تواند سوژه یا فکر اولیه نام بگیرد. یک نویسنده بعد از مشخص کردن  فکر و طرح اولیه باید به بررسی قابلیت آن  برای داستان شدن بپردازد.

او با اشاره به این‌که سوژه باید جذاب و قابل گسترش باشد افزود: طرح کلی باید قابلیت به کمال مطلوب رساندن  مشخصه‌هایی مانند عدم تعادل یا  تعلیق در داستان را دارا باشد.

وی تاکید کرد: طرح یک خطی یا یک جمله‌ی اصلی داستان، ظواهر و آرایش زبانی و چاشنی‌های مختلف را کنار می‌زند و اصل داستان را بیرون کشیده و به منتقد برای نقد داستان کمک می‌کند.

 این نویسنده و منتقد ادبی در بخش دیگری از سخنان  خود به مبحث زبان در داستان پرداخت و بیان کرد: زبان داستان باید ساده و روان باشد، به‌گونه‌ای که خواننده درگیر محتوای داستان شده و افکار خویش را معطوفِ کشف تصویرسازی‌های شاعرانه نسازد.

نویسنده‌ی کتاب " لولو آلبالو " در ادامه ایجاد جذابیت، کشش و نوآوری در داستان را ضروری دانست و توضیح داد: می‌توانیم  پیش‌فرض‌های داستان را  تغییر دهیم و مخاطب را با خویش همراه سازیم.

مربی باسابقه‌ی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، در پایان به داستان نویسان نوجوان توصیه کرد که از نقد و بررسی آثارشان استقبال کنند و تاکید کرد: اگر داستانی مورد نقد و بررسی قرار می‌گیرد به این معنی است که اثر هنوز زنده است.

بر اساس این گزارش، فاطمه نصیری راسفندی، سارا دین‌پرست و ستایش سرکهکی از جمله اعضای نوجوان کانون خوزستان بودند که به اشتراک‌گذاری و خوانش داستان‌های خویش در این نشست  پرداختند.

این رویداد ادبی با سرپرستی فاطمه رشیدی و با نقد و بررسی کامل و دقیق آثار اعضا به‌کار خود پایان داد.

 

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت